16.02.2022: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2021-2022

Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν για τη σχολική χρονιά 2021-2022 στη Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας παρακαλούνται να μεταβούν στον παρακάτω σύνδεσμο, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία δήλωσης σχολικών μονάδων, ανάληψης υπηρεσίας, σύναψης ψηφιακής σύμβασης και προσκόμισης απαραίτητων δικαιολογητικών στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης.
https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Παρατήρηση: Όσον αφορά στα πιστοποιητικά ταυτοποίησης, απαιτούνται: δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και Αριθμού Μητρώου ΙΚΑ.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν τέκνα ανήλικα ή σπουδάζοντα θα πρέπει να καταθέσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου και σε περίπτωση σπουδών, αντίστοιχες πρόσφατες βεβαιώσεις από τις σχολές φοίτησης των τέκνων, προκειμένου να λάβουν τα σχετικά επιδόματα.

Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν στη σχολική μονάδα τοποθέτησης σε χάρτινο φάκελο με λάστιχα. Παρακαλούμε να προστίθεί στα δικαιολογιτικά ένα φωταντίγραφο IBAN Εθνικής Τράπεζας. Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών και η παράδοση των φακέλων στους Δ/ντές και Προϊσταμένους σχολικών μονάδων αποτελεί αποκλειστικά και μόνο ευθύνη των αναπληρωτών.

Οι εκπαιδευτικοί που διαθέτουν μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών, θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση για αναγνώριση ως προς τη συνάφεια (μαζί με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών) στο ΠΥΣΠΕ Ν. Κέρκυρας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να προσμετρηθούν μισθολογικά. Το έντυπο αίτησης επισυνάπτεται παρακάτω.
Οι εκπαιδευτικοί που διαθέτουν προϋπηρεσία που δεν είναι καταχωρημένη στο ΟΠΣΥΔ, θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας στο τμήμα αναπληρωτών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μαζί με αίτηση αναγνώρισης, προκειμένου να εξεταστεί εάν οι εν λόγω προϋπηρεσίες αναγνωρίζονται μισθολογικά. Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα πρέπει να αναγράφουν τα στοιχεία που αναφέρονται στην εγκύκλιο 169228/Ε2/12-10-2016. Το έντυπο αίτησης αναγνώρισης και η εγκύκλιος επισυνάπτονται παρακάτω.
Οι αναπληρωτές που θέλουν να αιτηθούν μειωμένο ωράριο λόγω μητρότητας (τέκνο έως δύο ετών), θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση μαζί με ληξιαρχική πράξη γέννησης προς το ΠΥΣΠΕ Ν. Κέρκυρας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Το έντυπο αίτησης για μειωμένο ωράριο επισυνάπτεται παρακάτω.
Όσοι εκπαιδευτικοί προτίθενται να κάνουν χρήση αδειών (κύησης, λοχείας, ανατροφής τέκνου, κ.τ.λ.), παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το τμήμα αδειών στο 2661039011.
· Όσοι εκπαιδευτικοί προτίθενται να μην αναλάβουν υπηρεσία, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα το τμήμα αναπληρωτών στο 2661040019 και να αποστείλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Γραφείο Αναπληρωτών ΕΣΠΑ Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2661040019

Πληροφορίες: Δέσποινα Κατζούρη, Μαντώ Προβατά

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ